donderdag 9 september 2010

TOC en klinische paden in ziekenhuizen

Op woensdag 29 september a.s. is er weer een bijeenkomst van het TOC Netwerk Nederland. Dit keer is het geheel gewijd aan de (ziekenhuis)zorg en wel specifiek aan de vraag hoe TOC-doorstroomverbetering en klinische paden elkaar raken en of er een synthese mogelijk is tussen beide oplossingen.

We hebben twee presentaties:
1. "Hoe raken TOC doorstroommanagement en klinische paden elkaar in de praktijk?" door Miranda Paree, stafmedewerker van de zorgeenheid geneeskunde in het Sint Antonius ziekenhuis
2. “Synthese tussen TOC en klinische paden voor hoogwaardige en snelle zorg” door Therese Borghuis van Borghesi Consultancy & Hans Steenpoorte van TOC Resultants.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Heidehal aan de Blokhoeve 2 in Nieuwegein.

Zoals altijd starten we om 16.30 uur en ronden om 19.30 uur af. Om 18.00 uur is er een eenvoudige broodmaaltijd. Zet de datum alvast in je agenda, want deze bijeenkomst wil je niet missen. Wanneer je een collega mee wilt nemen omdat dit onderwerp ook voor hem of haar interessant is, zij zijn ook van harte welkom. Meld je wel even aan via info@tocreate.nl zodat we met je komst rekening kunnen houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten